Om oss

Jannicke 

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Jannicke er offentlig godkjent sykepleier og har arbeidet som sykepleier i spesialisthelsetjenesten siden 2015. Hun har i tillegg jobbet som piercingartist i 3 år. Jannicke var ferdig utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie akademiet i 2022, og har siden tatt en rekke kurs via Teoxane Academy,

Jannicke har et godt øye for det estetiske. Hun er opptatt av å se hver enkelt kunde og tilpasse behandlingen individuelt. Hun brenner for god hudhelse og naturlige resultater. 

Telefonnummer: 481 00 437
Yvonn

Kosmetisk Dermatologisk sykepleier

Yvonn er offentlig godkjent sykepleier, og har jobbet som i Akuttmottaket i Bodø siden 2015. Hun har også erfaring fra psykiatri og revmatologi. Yvonn var ferdig utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie akademiet i 2022, og har siden tatt en rekke kurs via Teoxane Academy. 

Yvonn er svært opptatt av fagkunnskap og å lære bort kunnskapen til pasienter og kunder. Hun er svært opptatt av at man skal se naturlig ut og ta vare på huden, uansett alder. 

Telefonnummer: 952 37 159
           Ansvarlig lege

Medisinsk ansvarlig


Nevena Koponja er lege med erfaring innenfor spesialisthelsetjenesten. 

Hun er en svært dyktig lege med rikelig fagkunnskap samt interesse for estetisk medisin. 

Adresse: Gidsken Jakobsensvei 28-32

Telefonnummer: 46531488

Alternativt kan du kontakte Jannicke eller Yvonn på telefon 48100437/95237159 dersom du ikke får svar så setter vi deg i kontakt med henne.


Vår Instagram: @Joymedispa