Behandlinger


FillerbehandlingerFiller er laget av hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår, men mengden reduseres med alderen. Hyaluronsyre fungerer som en svamp i huden som tiltrekker seg vann opptil tusen ganger sin egen vekt. Den brytes naturlig ned i huden og effekten av filleren er derfor tidsbegrenset. Produktene er sterile, og basert på ikke-animalsk hyaluronsyre. Filler kan også brytes ned ved hjelp av et enzym. Dersom du planlegger å fjerne filler hos oss må du ha legekonsultasjon i forkant. 

Behandlingene har 6-24 måneders varighet, men har i studier blitt funnet i vevet i opptil flere år senere. 

For å kunne behandles med filler må du svare på et grundig helseskjema og du være over 21 år. Du kan ikke behandles dersom du er gravid eller ammer, og behandlingen har en rekke kontraindikasjoner. 

Fillerbehandling, som andre behandlinger innebærer også en risiko. Det finnes en rekke komplikasjoner eller bivirkninger som kan oppstå, og dette vil du få grundig informasjon om ved en konsultasjon. 

Filler kan brukes på mange ulike områder, inkludert lepper, kinn, nese-til-munn linjer og linjer fra munn til hake. Filler også kan brukes til å gi volum og forbedre konturene i ansiktet, eller gjenopprette tapt volum. Filler kan også brukes til å forbedre hudens struktur og elastisitet. 


Leppefiller 

Vi anvender en teknikk utviklet av Dr. Steven Harris der man tar hensyn til din individuelle leppeform og anatomi. Man fyller små mengder filler i leppen på utvalgte plasser og det er svært få stikk kontra andre leppeteknikker. Volumet som injiseres er alt fra 0,2 - 0,7 ml ved behandling. Dette varierer etter leppetype, tidligere leppevolum og ønsket resultat. 

Målet med behandlingen er at du skal se ut som deg selv, og at det ikke skal være synlig for andre enn deg selv eller et "trent" øye. Dersom du ønsker å se bilder av behandlinger vi har gjort kan du besøke oss i klinikken. Vi deler ikke før/etter bilder på noen av våre plattformer da det strider mot norsk lov. 

Har du gammel filler, kan denne også løses opp hos oss, og vi kan hjelpe deg å oppnå et mer naturlig resultat. 


Profhilo 

Hva er en Profhilo?

Profhilo er en tynnflytende hyaluronsyre som injiseres på faste punkter i ansikt eller på halsen. Denne flyter så ut i vevet og gjenoppretter hydrobalansen. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, men produksjonen av hyaluronsyre går ofte ned med alderen. Tilførsel av hyaluronsyre vil bidra til at huden begynner øke produksjonen av kollagen og elastin. Resultatet blir oppstrammet hud, minimering av fine linjer samt fukt tilført innenfra.

Hvem kan bruke Profhilo?

Anbefales til deg som opplever huden tørr eller slapp, men kan brukes for å få tilført glød og fukt. Profhilo brukes også til behandling og fylling av overfladiske hudfordypninger som for eksempel arr eller fine linjer. 

 • Fylling av fine linjer
 • Hudoppstramming
 • Forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød

Revitaliserer og gjenfukter huden i dybden.

Når kan jeg forvente å se effekt?

Effekten kommer allerede etter et par timer, men man opplever størst effekt etter et par uker. Det anbefales oppfølgingsbehandling etter 2 uker for å få best mulig effekt.

Hvor mange behandlinger trengs?

Det kommer an på alder/hudtilstand. Vi anbefaler 2 behandlinger med 2 ukers mellomrom og deretter en vedlikeholdsbehandling etter 6-12 mnd.

Er det trygt?

Profhilo er tynnflytende hyaluronsyre som injiseres i huden. Alle nålestikk i huden vil kunne ha risiko for lokal infeksjon. Det er viktig at du da tar kontakt med oss slik at vår ansvarlige lege kan se på deg. Vi bruker sterile nåler og ren teknikk, og det er viktig at du har god hygiene i etterkant og unngår å ta på innstikkstedet.

Ved alle injeksjoner kan det kan oppstå rødme, kløe, svie, blåmerker, ødem (hevelse). Det er viktig at det behandlede området i 3-5 dager ikke utsettes for UV-stråling på grunn av fare for hyperpigmentering (mørke flekker i huden). Du vil få mer informasjon om mulige bivirkninger ved konsultasjon samt at du må fylle ut et digitalt helseskjema i forkant.

Videre vil vi opplyse om at det mangler opplysninger om bruk av Profhilo på lang sikt, og dette må tas i betraktning ved behandling.


Kontraindikasjoner

> Graviditet/amming

> Autoimmune sykdommer

> Kjent allergi mot hyaluronsyre

> Betennelser i området som skal behandles


Det finnes andre kontraindikasjoner også, disse vil du få beskjed om ved konsultasjon


Dermapen 4


Dermapen 4 også kjent som microneedling, er det samme som kollagen indusert terapi (CIT). Vi har valgt å bruke Dermapen 4 ettersom den har verdens mest avanserte og innovative nålehode. Dette er en behandling som også på verdensbasis er veldig populær siden den har kort nedetid og resultater er synlig allerede etter en behandling.

Målet med behandlingen er å stimulere veksten av kollagen og elastin. Behandlingen går ut på å lage en kontrollert skade i huden ved hjelp av tynne medisinske nåler som lager små mikrohull i huden. Dette vil da sette i gang en prosess i fra innsiden, der huden vil begynne å produsere mer kollagen og elastin.

Behandlingen passer for:

Deg som ønsker å jobbe med fine linjer og rynker i huden, akne, arr, hudoppstramming kropp og ansikt, strekkmerker, ujevn hudtone, store porer, pigment, rosacea eller deg som opplever hårtap.

Det finnes også enkelte kontraindikasjoner, ta kontakt med klinikken for en konsultasjon i forkant av behandlingen. Du må fylle ut et digitalt helseskjema i forkant av behandlingen.

Kontraindikasjoner:

 • Historie med elveblest på kroppen
 • Immunsuppressive legemidler
 • Diabetes (dårlig regulert)
 • Pustuløs eller noduløs rosacea
 • Antikoagulerende medisiner
 • Medisinsk rynkebehandling ( vent minimum 2 uker etter behandling)
 • Filler (vent minimum 2 uker etter behandling)
 • Graviditet
 • Keloide arr
 • Unormale føflekker eller huduregelmessigheter.

Er det vondt?

Hvor smertefullt det er avhenger av hvilken hudproblematikk vi skal jobbe med. Arr vil for eksempel være mer smertefullt, derav bruker vi bedøvelse på slike behandlinger. En hudoppstramming kan fint gjøres uten bedøvelse og mange syntes det er overraskende lite vondt.

Bedøvelseskrem kan smøres på 20 min i forkant av behandlingen. Gi beskjed i forkant av timen din dersom du ønsker bedøvelse.

Hvor land tid tar behandlingen?

Selve nåletiden er bare noen minutter, alt etter hva vi skal behandle. Vi vil også rense huden din grundig i forkant av behandlingen, og vi vil legge en beroligende maske etter behandling for å roe ned huden. 

Derav vil det være nødvendig å sette av ca. 40 min til hele behandlingen.

Hvor mange behandlinger anbefales?

       >      Arr: 4-6 behandlinger med et intervall på 6-8 uker mellom hver gang

       >      Strekkmerker: 3-6 behandlinger med et intervall på 6-8 uker mellom hver gang

       >       Hudoppstramming: 3-6 behandlinger med et intervall på 6-8 uker mellom hver gang

       >      Ujevn hudtone: 4-6 behandlinger med et intervall på 2-4 uker mellom hver gang.

     >       Rosacea: 4-6 behandlinger med et intervall på 2-4 uker mellom hver gang       


Er det noen risiko ved behandlingen? 

Alle inngrep i hud vil medføre en risiko for infeksjon. Det er derfor svært viktig at du følger våre etterbehandlingsråd du får etter behandlingen. Denne informasjonen blir også tilsendt på e-post. Det er viktig at du tar kontakt med oss ved tegn til infeksjon (varme, rødhet, smerter - vanligvis 7-10 dager etter behandlingen). Man kan også oppleve blåmerker, kløe, rødhet og sparsom flassing i etterkant av behandlingen. Noen kan oppleve hyperpigmentering i etterkant av en behandling og det er derfor viktig at du bruker høy SPF (minimum 30) i minst 14 dager etter behandlingen. Du vil få utfyllende informasjon om virkning og potensielle bivirkninger ved behandling eller ved konsultasjon.


Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?

Du vil kunne se resultater allerede etter første behandling, mens de største forandringene vil bli synlig etter 3-6 behandlinger. Huden din vil fortsette å forbedre seg i 6-12 måneder etter behandlingene. Vi anbefaler også å bruke et hjemmeprogram for å få best mulig effekt av behandlingen. Dette tilpasser vi i klinikken for deg.

Etterbehandling

Behandlingen har kort nedetid, og 2-3 dager etter behandling kan du oppleve rødme og en følelse av solbrenthet i behandlingsområdet. Huden vil også kunne føles stram i etterkant. Du kan da smøre med vanlig fuktighetskrem uten noen aktive ingredienser. Du må unngå å bruke makeup de neste 24 timene etter behandlingen, samt unngå hard fysisk aktivitet. Du bør heller ikke være i solen de syv neste dagene. Hvis du mot formodning må ut i solen, bruk en solkrem med høy SPF for å beskytte mot pigmenteringer.

Kjemisk Peeling

Hva er en kjemisk peel?

Kjemisk peel er en syrebehandling, hvor vi i klinikken tilpasser peelingen etter huden din og din hudtilstand. Styrken i en peeling kommer an på blant annet pH, konsentrasjon, virketid og antall lag.  Vi har kjemiske peelinger tilpasset alle hudtyper og ønsket behandling. 

Indikasjoner

 • Rosacea
 • Aldret hud
 • Pigmenteringer
 • Akne
 • Inflammasjon
 • Ujevn hudtone
 • Fine linjer og rynker

Hvor mange behandlinger anbefales?

Dette avhenger av hvilken kjemisk peeling du får. Noen kan gjøres ukentlig, noen kan bare gjøres 1 gang i måneden. Din hudtilstand samt det du ønsker å jobbe med vil si noe om hvor mange behandlinger du trenger.

Forbehandling

Noen peelinger krever forbehandling. Dette for å øke effekt av behandlingen, redusere risikoen for komplikasjoner samt for å utelukke evt. allergier. Det anbefales å starte forbehandlingen 2-4 uker før behandlingen. Du vil få kjøpt produkter til dette i klinikken. 


 OBS du bør begrense bruken av aktive produkter ca. 5 dager før behandling på klinikk. 


Er det noen risiko ved behandlingen?

Alle inngrep på hud vil medføre en risiko for infeksjon. Det er derfor svært viktig at du følger våre etterbehandlingsråd og at du tar kontakt med oss ved tegn til infeksjon (varme, rødhet, smerter - vanligvis 7-10 dager etter behandlingen). Noen få pasienter kan få munnsår dersom man har vært plaget med dette tidligere. Man kan også oppleve kløe, rødhet og flassing i etterkant av behandlingen. Noen kan få hyperpigmentering i etterkant av en behandling og det er derfor viktig at du bruker høy SPF (minimum 30) i minst 14 dager etter behandlingen. Du vil få utfyllende informasjon om virkning og potensielle bivirkninger ved behandling.


Etterbehandling

Du bør unngå sol i minst 7 dager etter behandlingen, derav er dette en god behandling å gjøre på høst/vinter. Dersom du må være i solen, må du bruke minimum  SPF 30 og smøre hver 2-3 time. Se egen fane for etterbehandlingsråd 

Vil jeg flasse og bli rød? 

Det kommer an på hvilken peeling du får. Noen peelinger har 1-2 dagers nedetid, andre opp mot en uke. 

 > Vi har også peelinger uten særlig nedetid, og du kan gå på jobb samme dag.

Dette får du mer informasjon om ved behandlingen. Du kan oppleve rødhet og flassing i etterkant av behandlingen. Det er viktig at du lar huden få være i fred, og smøre godt med fuktighetskrem. Ikke plukk på flass da dette kan gi hyperpigmenteringer. Om du opplever store flak er det bedre at du bruker en ren saks til å klippe dette av. Mesoterapi


I denne behandlingen setter man sammen ingredienser som vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst. Denne cocktailen av ingredienser gir huden et yngre utseende samtidig som det revitaliserer huden. De vanligste områdene vi behandler med mesoterapi er ansikt, hals, innsiden av armer, ben, hender og mage.

Hvordan foregår behandlingen 

Løsningen vi velger, velges etter hva du ønsker å jobbe med. Løsningen sprøytes deretter ned i huden gjennom flere små nålestikk, eller smøres på før mikroneedling for å jobbe ingrediensene ned i huden. Det kan oppleves ubehagelig, men er generelt en lite smertefull behandling. 

Indikasjoner

 • Fine linjer/rynker
 • Dehydrert hud
 • Grå og gusten hud
 • Tynn hud
 • Slapp hud

Hvor mange behandlinger anbefales? 

Selv om mesoterapi gir umiddelbar effekt, sees effekten best én til to uker etter. Det er anbefalt minimum tre behandlinger for et langvarig resultat.

Kontraindikasjoner

    >       Graviditet/amming

    >       Autoimmune sykdommer

    >       Kjent allergi mot  hyaluronsyre

    >      Betennelser i området som skal behandlesEr det noen risiko ved behandlingen?

Alle inngrep i hud vil medføre en risiko for infeksjon. Det er derfor svært viktig at du følger våre etterbehandlingsråd og at du tar kontakt med oss ved tegn til infeksjon (varme, rødhet, smerter - vanligvis 7-10 dager etter behandlingen). Man kan også oppleve blåmerker, kløe og rødhet  i etterkant av behandlingen. Noen kan oppleve hyperpigmentering i etterkant av en behandling og det er derfor viktig at du bruker høy SPF (minimum 30) i minst 14 dager etter behandlingen. Du vil få utfyllende informasjon om virkning og potensielle bivirkninger ved behandling.Rynkereduksjon/rynkebehandling

På grunn av det nye EU reglementet, er det ikke lengre lov å nevne reseptbelagte legemidler noen steder. Du vil få utfyllende informasjon om behandlingen ved en konsultasjon.