Blogg

Er du ute etter økt volum i leppene uten det typiske "filler" utseendet? Mange fillerbehandlinger tar utgangspunkt i å endre leppeformen og forstørre leppene. Det er oppfunnet flere ulike teknikker, "barbielepper", "Russian lips" og så videre. Men om du ønsker naturlige lepper, hva bør du se etter da?

Det er en jungel av produkter der ute, og noen anbefaler et 10-stegs program, mens andre mener to produkter er nok. Men hvordan skal du egentlig gå frem dersom du ønsker å lage deg en hudpleierutine?

Hva trenger egentlig huden når det er så kaldt? Og hvorfor ser huden ofte grå og gusten ut når det er vinter?

Skinbooster er en av de nyeste trendene innen estetisk medisin, og stadig flere mennesker utforsker denne behandlingen for å gi huden en frisk glød og økt fuktighet. La oss ta en nærmere titt på hva skinbooster er.

Å finne riktig kombinasjon av hudpleieingredienser kan være som å løse et puslespill. Noen ingredienser fungerer harmonisk sammen, mens andre kan skape kaos i huden. I dette blogginnlegget vil vi utforske noen dynamiske duoer og advare mot noen kombinasjoner du kanskje vil være forsiktig med.

Medisinsk rynkebehandling har blitt et av de mest populære estetiske behandlingene for å redusere rynker, men hva er egentlig medisinsk rynkebehandling, og hvordan fungerer det?

Mange forbinder filler med kjendiser med store kinn og store lepper, såkalt "duckface". Noen forveksler også filler med medisinsk rynkebehandling. Men hva er egentlig filler, og hvordan fungerer det?