NLT teknikk - Leppefiller

19.01.2024

Er du ute etter økt volum i leppene uten det typiske "filler" utseendet? Mange fillerbehandlinger tar utgangspunkt i å endre leppeformen og forstørre leppene. Det er oppfunnet flere ulike teknikker, "barbielepper", "Russian lips" og så videre. Men om du ønsker naturlige lepper, hva bør du se etter da? 


Leppefiller er et svært omdiskutert tema, og det vi forbinder med leppefiller er ofte de overfylte leppene vi ser rundt omkring. Det er ofte lett å se hvem som har tatt filler og hvem som ikke har gjort det, men visste du at det kan være "usynlig" å ta leppefiller? 

Trendene snur heldigvis, og det vi ser i fokus nå for tiden er at flere og flere ønsker et naturlig resultat! Det liker vi!

Når vi startet vår karriere som kosmetiske sykepleiere hadde vi ett felles mål. Ingen "ducklips" skulle gå ut av vår klinikk. Vi saumfarte internett etter dyktige leppespesialister, og ramlet tilslutt over dr. Steven Harris. Han var en verdenskjent spesialist på naturlige lepper, og har skrevet utallige artikler om ulike teknikker og injeksjonsmetoder. Han har  også skrevet mye om faren for arteriell okklusjon (tette viktige blodårer i leppene) ved enkelte teknikker, og risikoen for migrering ved ulike teknikker. 


Dr. Harris utviklet i løpet av sin karriere NLT teknikken som fokuserer på subtile og individuelle resultater. Alle har individuell form på leppen sin, og denne teknikken tar utgangspunkt i hvordan leppetype du har.

NLT teknikken fungerer ved forsiktig og subtilt å øke volumet på de naturlig forekommende putene på leppene, kalt 'tuberkler'. Dette blir så etterfulgt av forsiktige injeksjoner under leppens kant (vermilionkanten) for å øke den vertikale høyden. Den lite flatterende andeleppeffekten oppstår når injeksjoner gis direkte i vermilionkanten, og leppene blir presset utover. Dette unngås her, fordi NLL bruker leppenes naturlige anatomi, i stedet for å forsøke å skape noe nytt og unaturlig.


Man beholder også de naturlige leppetegningene (strekene på leppen) som gjør at leppene ikke ender opp med å se ut som to pølser. 

På denne måten produserer teknikken pålitelig og konsekvent vakre, subtile og naturlig utseende resultater. Resultatene er uten migrering, og tar hensyn til den enkeltes anatomi. Ønsker du deg en varig, subtil volumøkning uten forandring i leppeform er dette teknikken for deg!  


Vi anbefaler deg også å lese vårt blogginnlegg om hva leppefiller er.


Vi gjør oppmerksom på at denne behandlingen som de fleste behandlinger inneholder risiko for komplikasjoner og bivirkninger. Du vil motta utfyllende informasjon om dette ved konsultasjon. Vi behandler ikke gravide eller ammende, og ansvarlig lege ved alle våre medisinske prosedyrer er Nevena Koponja. Du finner mer info om behandlingen på vår nettside.