Fem kjappe om Dr.Gross

05.01.2024


Jeg har hørt om Dr.Gross, men hva skiller Dr.Gross fra annen hudpleie på markedet?

- Dr. Dennis Gross er en verdenskjent dermatolog som ønsket å utvikle produkter med gode ingredienser som kunne brukes hver dag. Dr.Gross' produkter inneholder mange gode ingredienser for mange ulike hudtilstander og hudtyper. Mest kjent er hans peeling pads som skånsomt eksfolierer døde hudceller samtidig som man tilfører gode AHA- og BHA syrer. Disse fører til økt glød, økt celledeling i huden og jevnere hudtone. Kort fortalt kan man si at produktene til dr.Gross : 

  • Kan brukes av alle 
  • Kan brukes hver dag
  • Gir synlig effekt på huden


Jeg sliter med kviseutbrudd av og til, men er samtidig skikkelig tørr i huden. Hva bør jeg bruke? 

Kviser skyldes ofte en overproduksjon av talg samt døde hudceller som blokkerer utførselsesgangen til poren. Ved å bruke peeling pads som inneholder litt salisylsyre vil man regulere ned talgproduksjonen og oppleve mindre utbrudd. Man får samtidig fjernet de døde hudcellene skånsomt samtidig som man tilfører fuktighetsgivende ingredienser. Alt i et produkt. Vi anbefaler også å bruke en pH-balansert rens og en god fuktighetskrem for å sørge for at huden ikke må overkompensere for tørr hud med å produsere mer talg. 

Førstevalget i fuktighetskrem er ofte Alpa Beta Daily Moisturizer, eller man kan bruke Dewy Deep C-vitamin krem for ekstra fukt og antioksidanter. 


Jeg ser at rynkene begynner å snike seg på, og huden er blitt litt slappere med årene. Er det noe en krem kan ordne? 


Med alderen går celledelingen ned og det blir færre av fabrikkene i huden som produserer kollagen og elastin- Disse produserer også mindre enn tidligere. Ved å bruke A-vitamin (retinol) vil man kunne reversere en del av de synlige aldringstegnene. 


A-vitamin går inn i cellen og reparerer skadet DNA i tillegg til at den øker celledelingen og fibroblastaktiviteten (fabrikkene i huden). Dette fører til oppstrammet hud med færre linjer og rynker i huden. Det kan ta opp mot 6 uker før man ser resultat ved bruk av Retinol, og det er viktig at man bruker UV-beskyttelse hver dag så lenge man står på Retinol. 


Hvorfor bør jeg ta klinikkpeeling fra dr. Gross og ikke bare bruke peel pads? 

En klinikkbehandling vil gi deg ytterligere effekter ved at den mer effektivt stimulerer til økt kollagenproduksjon i tillegg til at du får en utrolig fin glød i huden. 

En av de mest tiltalende egenskapene ved klinikkpeelingen til Dr. Gross er dens allsidighet. Den er formulert for alle hudtyper, uavhengig av hudfarge eller tekstur. Dette gjør den til et ideelt valg for de som ønsker en effektiv ansiktspeeling tilpasset deres spesifikke behov. 

Denne peelingsbehandlingen kombinerer kraften til alfa- og beta-hydroksysyrer for å effektivt eksfoliere døde hudceller, fremme cellefornyelse og redusere synlige tegn på aldring. Samtidig tilfører den fuktighet til huden, etterlater den mykere og mer hydrert.

Dermed får du alle de gode effektene av en kjemisk peel uten den plagsomme nedetiden som kan gi rødhet og flassing. 


Jeg har sensitiv hud, hvilke produkter fra Dr.Gross kan jeg bruke? 

Du kan bruke det meste av produktene, men du bør unngå de sterkeste syreproduktene. Dr.Gross har egne peeling pads tilpasset sensitiv hud og rosacea, dermed kan du få alle de gode effektene av eksfoliering uten å forstyrre den sensitive huden. De jobber i tillegg med å styrke hudbarrieren, og du kan oppleve at huden blir bedre etter bruk av peel pads. 

Du bør bruke en pH -balansert rens, og Dr.Gross har en veldig god hyaluronsyrerens med marine alger som skånsomt renser huden og etterlater den ren og mykgjort. 

Når det gjelder fuktighetskrem er det litt smak og behag. Noen elsker Dewy Deep kremen til dr. Gross da den gir mye glød til huden, mens andre sverger til Hyaluronic Marine kremen. Det beste er å få en prøve slik at du kan teste ut hjemme hva som passer best til dine behov.